Get in touch with Artisan Grains

Please fill in the following form



* Are you human?



Wat is het?

Bulgur is een favoriet in de Midden Oosterse keuken en wordt gemaakt van tarwegranen die zijn gekookt, gedroogd en gebroken. Deze volkoren Bulgur is een heerlijke graan met een hoge voedingswaarde en is minder bewerkt dan witte couscous. Deze graan is te bereiden in 15 minuten en is perfect om te gebruiken in salades, tabouleh en vullingen, maar geeft ook een smakelijke textuur aan soepen.

Waarom willen we het?

De korrels hebben een heerlijk milde nootachtige smaak. Het is een goede bron van eiwitten, ijzer, magnesium en B vitamines. Het zit vol vezels en bevat weinig vet. De lage glycemische index van Bulgur zorgt dat je langer een verzadigd gevoel hebt en is goed voor de bloedglucose waarden van het lichaam.


Geef een voedzame draai aan ovenschotels en andere gerechten door rijst te vervangen door Bulgur!



Contact Us

 

 

Wat zeggen anderen

Ik gebruik quinoa in heel veel recepten, maar favoriet is om mijn soep er meer vulling mee te geven.
Lucy Cribb - London UK

Ik vind het geweldig hoe quinoa hetzelfde gebruikt kan worden als pasta, maar door de eiwitten veel voedzamer is.
Joseph Phillips - Hereford



Probeer deze recepten.

brocolli salad

brocolli salad